Zaalvoetbal – Drukke tijden voor jeugd Proost Lier

IMG_2983LIER – De jeugdploegen van ZVK Proost Lier kunnen hun talenten ruim tonen tijdens deze eindejaarsperiode. Na een geslaagde aanwezigheid op het tornooi van CKB Puurs treedt de Lierse zaalvoetbaljeugd op maandag 28 december aan op hun eigen tornooi in sporthal De Komeet.

Proost Lier zakte met de pre-miniemen en de miniemen af naar de derde editie van de Lions Cup van CKB Puurs. De pre-miniemen waren heel dicht bij de eindzege. Pas in de strafschoppenserie toonde thuisploeg Puurs zich net iets beter. De finale eindigde op 2-2 maar Proost Lier verloor de penalty’s met 3-2.

De miniemen haalden de finale niet waardoor ze de troosting om de derde plaats moesten bekampen. Tegen ARB Hamme speelde Proost Lier 3-3 gelijk om nadien te winnen met de strafschoppen (2-3). Met een tweede en derde plaats kwamen de jonge spelers terug uit Puurs.

Op 28 december organiseert Proost Lier zijn eigen jeugdtornooi in de stedelijke sporthal De Komeet van Lier. De tweede editie begint om 16.30 uur met de wedstrijden van de miniemen. Naast Proost Lier zullen ook Real Noorderwijk en Puurs aanwezig zijn in de leeftijdsgroep.

Om 18.30 uur trappen de knapen hun tornooi af met al zeker Grasheide als tegenstander. De scholieren tot slot beginnen er aan om 20.30 uur. Zij nemen het op tegen Puurs en Emblem. Tegen 22.30 uur zijn alle winnaars bekend.

De supporters zijn uiteraard welkom voor een namiddag en avond zaalvoetbalplezier aan de Eeuwfeestlaan.

Foto’s van het eerste jeugdtornooi van ZVK Proost Lier.

IMG_2976