VC Smash ontvangt gewestelijke bekerfinales

Smash Lier rekent op eigen teams

Dames provinciaal VC Smash Lier 2015-2016 (c) Sportatelier

LIER – VC Smash Lier heeft de organisatie van de gewestelijke bekerfinales toegewezen gekregen. Dit betekent dat er enkele spannende volleybalfinales in de stedelijke sporthal ‘De Komeet’ staan te wachten.

De dames en meisjes zullen hun eindstrijd op zaterdag 29 april beslechten. De heren en de jongens van de ploegen die zich plaatsen worden op maandag 1 mei in Lier verwacht.

Op naar de finale

Bij VC Smash Lier zijn er nog drie ploegen in de running om in eigen huis de finale te spelen. De dames provinciale spelen op zondag 5 maart hun halve finale bij Oxaco BVC Antwerpen. In de vorige ronden schakelden ze vlot Bravoc Ranst (3-0) en Koninklijke Mortsel (3-0) uit.

De meisjes U17 staan eveneens in de halve finale. Zij ontvangen op zaterdag 4 maart WEK Loenhout in ‘De Komeet’. In de achtste en kwartfinales waren ze te sterk voor Oxaco (3-0) en Hellvoc Hemiksem-Schelle (3-2).

Tot slot maken ook de heren provinciale kans op een finaleplaats. Hiervoor moeten ze op zaterdag 4 maart thuis voorbij Oxaco zien te raken. De heren van VC Smash wonnen in de vorige ronde van Siks Blaasveld (3-0).