Steylaerts blijft langer in het veldrijden

Patrick Steylaerts en Bart Wellens zetten de samenwerking verder

BERLAAR – Dankzij Steylaerts blijft Berlaar een woordje meespreken in de veldrittop. De tegelgigant uit de Lierse buurgemeente is nog twee jaar langer hoofdsponsor van het veldritteam Steylaerts-Verona van ploegleider Bart Wellens. “We hebben niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst”, geeft CEO Patrick Steylaerts aan.

Het team van Bart Wellens debuteerde afgelopen winter in het veldrijden. Volgens de CEO van de specialist in tegels en badkamerrenovaties losten het team en de renners de doelstellingen in. ”Onze renners Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties.  En ook Bart Wellens was natuurlijk niet uit de pers weg te branden. Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in gans Vlaanderen”, oordeelt Patrick Steylaerts.

Dat Steylaerts nu minstens tot en met het seizoen 2018-2019 actief blijft in het veldrijden, stemt uiteraard ook ploegleider Bart Wellens tevreden. “De renners en ikzelf hebben er veel zin in en wij zijn erg blij dat we met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben. En als we de verkoop van badkamerrenovaties van Steylaerts een extra boost zouden kunnen geven met onze prestaties, zou dit natuurlijk helemaal mooi zijn,” besluit Wellens.

Voor het veldritseizoen 2017-2018 mikt het team opnieuw op enkele leuke prestaties met hopelijk de nodige podiumplaatsen.