Real Noorderwijk versterkt met jong talent

Club maakt zich op voor competitie

Real Noorderwijk stelt zich voor

HERSELT/NOORDERWIJK – Met een galavoorstelling van alle teams in thuishaven de Mixx in Herselt presenteerde Real Noorderwijk zich stijlvol aan sponsors en supporters. De eerste ploeg, uitkomend in de eerste klasse van het futsal, speelde een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Los Leones Lummen en maakte meteen een scherpe indruk.

BART LAMERS

Real Noorderwijk won het oefenduel met 7-5 waarmee het aantoont op de goede weg te zijn. “De play-offs moeten dit seizoen haalbaar zijn”, aldus de nieuwe sportief verantwoordelijke Roberto Fernandez. “Onze tweede ronde was vorig seizoen ook al goed en we haalden er enkele talenten bij. Bechet Bachi kom over van Meeuwen en heeft de kwaliteiten om een topspeler te worden. Tarik Darri is een belofte-international en een echt talentje. Ilias Kdadouri komt van Hasselt. Mouchine Zerouali komt terug van Halle-Gooikt. Met Niels Jeurgen haalden we er een goeie jonge tweede keeper bij. Ik had er niettemin graag nog iemand bij gehaald om in de breedte wat sterker te staan. ”

Competitie

Op 1 september speelt Real Noorderwijk voor de beker op Lummen en op 15 september volgt de competitie-opener op Proost Lierse. “Lierse is ook versterkt”, verzekert Fernandez. “Samen met ons en Malle moeten we het de favorieten Antwerpen, Halle-Gooik en Hasselt lastig kunnen maken.”

Lees meer:

Proost Lierse wint eigen tornooi