Proost Lierse wint eigen tornooi – update

Laatste rechte lijn naar nieuw seizoen

Proost Lierse bereidt zich voor op het seizoen (c) Proost Lierse

LIER – De start van het nieuwe zaalvoetbalseizoen nadert snel. Voor ZVK Proost Lierse breekt de ideale gelegenheid aan om het vormpeil te testen. Dit deed het op vrijdag 18 augustus tijdens het eigen Internationale Futsal Tornooi dat knap werd gewonnen.

“Met titelfavoriet FT Antwerpen en bekerwinnaar Gelko Hasselt hebben we de top van het Belgische zaalvoetbal naar Lier gekregen. Shoepimp mag je in Nederland vergelijken met Proost Lierse. Hiermee hebben we een tornooi kunnen samenstellen van hoog niveau”, geeft Van Keer aan.

De resultaten waren alvast ook van hoog niveau. Tegen FT Antwerpen werd 3-3 gelijk gespeeld terwijl er winst was tegen Gelko Hasselt (2-0) en Shoepimp (3-0). Trainer Bart Schapmans toonde zich tevreden over deze resultaten maar gaf aan er niet te veel aandacht aan te besteden in aanloop naar de belangrijke competitie-opener tegen Real Noorderwijk.

Beker

Proost Lierse mikt alvast hoger dan vorig seizoen. “We hebben ons echt versterkt tijdens het tussenseizoen en we willen ons dan ook meten met de top. Onze competitie begint op 15 september tegen Noorderwijk maar we moeten helemaal klaar zijn op 4 september voor de bekerwedstrijd tegen ZVK Terkoest wat een moeilijke verplaatsing zal zijn”, besluit de voorzitter.

Op donderdag 7 september stelt Proost Lierse zijn kern voor het seizoen 2017-2018 voor in het stadhuis van Lier.

Lees meer:

Proost Lierse begint tegen Noorderwijk

Real Noorderwijk versterkt met jong talent