Proost Lierse begint tegen Noorderwijk

Kampioen wacht op vierde speeldag

Coach Bart Schapmans en zijn team kennen hun tegenstanders

LIER – Het wordt nog even geduld uitoefenen tot september maar de kalender voor eerste nationale Futsal is reeds vrijgegeven. Proost Lierse zal de competitie thuis aanvatten tegen Real Noorderwijk.

De aftrap van het seizoen wordt op 15 september om 21.15 uur gegeven. Real Noorderwijk wordt de eerste tegenstander in sporthal De Komeet. Vorig seizoen eindigde Proost Lierse met zijn zesde stek één plaatsje hoger dan de Kempenaren.

Voor de tweede wedstrijd moet Proost een week later op verplaatsing naar Futsal Team Charleroi. De Waalse club deed afgelopen seizoen een plaats beter dan de Lierenaren. Op de vierde speeldag, 6 oktober, speelt Proost Lierse uit bij uittredend kampioen Halle-Gooik.

Een week later mag de club zich meten met nieuwkomer CB Futsal Jette Bxl Cap A. De wedstrijden tegen de andere nieuwkomers in eerste nationale ZVK Eisden-Dorp A en Anderlecht Black Eagles worden gespeeld op respectievelijk 20 oktober en 15 december.

Ook de laatste wedstrijd van de reguliere competitie mag Lierse in eigen zaal afwerken. Deze vindt plaats op 6 april tegen K.K. Malle-Beerse.