Jeugdmedaillemeeting succes voor atleten AC Lierse

Vijftien medailles blijven in Lier

img_7947LIER – In het Netestadion van Lier tekenden 56 atleten van 12 verschillende clubs present voor de Jeugdmedaillemeeting van AC Lierse. De organiserende club mocht 15 medailles uitdelen aan haar eigen talenten.

De meeting werd georganiseerd voor benjamins, pupillen en miniemen. De atleten van AC Lierse deden hun uiterste beste om zoveel mogelijk prijzen te behalen tijdens de thuiswedstrijd. Met vier overwinningen mocht AC Lierse zeker trots zijn.

Dubbele medailleoogst

De overwinningen waren er voor Rosy Bervoets op  de 80 meter voor miniemen dames, Fien Craenen op de 60 meter voor benjamins dames en pupil Lennard Leyssens was tweemaal de beste. Hij zegevierde op de 60 meter voor heren en het verspringen.

img_7967img_7948Fien Craenen pakte ook nog een tweede medaille. Zij was de tweede beste in het verspringen. Daarnaast mochten Axelle Bax en Thyas Vinck eveneens twee medailles aanpakken op het podium. Miniem Axelle werd twee bij de dames in het speerwerpen en de 300 meter. Pupil Thyas behaalde een tweede plaats op de 1.000 meter en een derde stek bij het kogelstoten.

Vijftien podiumplaatsen

De andere tweede plaatsen werden verzameld door Milena Van Looy bij het kogelstoten pupillen dames, Rune Hellin op de 80 meter voor miniemen heren, Feline Bervoets op de 60 meter voor pupillen dames, Irina Van Looy op de 60 meter benjamins dames en Mila Tindemans bij het hockeywerpen voor benjamins dames.

Tot slot mocht ook Lotte Tibax op het podium als derde in het kogelstoten bij de miniemen dames.

img_7950img_7953img_7958img_7960img_7962img_7964