Sportatelier
Jeugdvoetbal Regionaal voetbal

Jeugd Lyra-Lierse geeft goede voorbeeld

De U14 van Lyra-Lierse winnen in La Louvière. Foto: CDF.URLC.be

LIER/BERLAAR – De supporters van K. Lyra-Lierse SK kijken vol ongeduld uit naar 1 september wanneer de nieuwe club aan de competitie mag beginnen. Ondertussen gaf de jeugd het goede voorbeeld met dubbele winst op het tornooi van La Louvière.

De U14 van Lyra-Lierse wonnen de tweede editie van de David’s B-Cup Tournoi 14 bij UR La Louvière Centre. In de finale was de jeugdploeg te sterk voor RFC Liège. Met ook de aanwezigheid van ploegen als Charleroi, Anderlecht en Moeskroen kende het tornooi zeker een sterke bezetting.

Niet veel later gingen ook de U11 aan de haal met de eerste plaats in La Louvière. Zij wonnen de Paraskebowl Summer Cup en rekenden onder andere af met Mons, Moeskroen en Eupen.

Eerste elftal

Momenteel stoomt het eerste elftal zich klaar voor de competitiestart in de derde amateurklasse. Die vindt plaats op 1 september in en tegen Betekom. Op 9 september  (16 uur) belooft het alvast een groot feest te worden in de thuishaven Doelvelden van Berlaar. Voor de eerste thuiswedstrijd van Lyra-Lierse worden alle registers geopend voor de supporters met veel randanimatie.