Sportatelier
Tennis

Beker Charles Naeyaert blijft bij TC ‘t Spui

LIER – De tennissers van TC ‘t Spui hebben op hun eigen terreinen de Beker Charles Naeyaert veroverd. De heren 35+ stonden in de finale van hun interclub maar konden deze niet winnen.
De Beker Charles Naeyaert is een Antwerpse competitie waarbij de Lierse tennisclub in de finale tegenover TC Nova uit Schoten uitkwam. TC ‘t Spui won na drie dubbelconfrontaties met 2-1. Bij de dubbel heren verloren Tom Gullentops en Tom Marien hun partij. De winnende wedstrijden waren voor Kris Van Oosterwijck en Tess Marien bij het dubbel gemengd en Caroline De Koninck en Lesley Van Oosterwijck bij de dubbel dames. Het team mocht de beker dus verdiend in de lucht steken.

Interclub

Nog op de terreinen van TC ‘t Spui speelden de heren 35+ 210 punten de finale van de interclub. Het was voor het derde seizoen op rij dat zij de eindstrijd bereikten. Na zes spannende wedstrijden tegen TC De Meyl uit Kontich werd het 2-4 voor de bezoekers. Na de enkels stond het 2-2 en had ‘t Spui één set voorsprong. De twee dubbels gingen echter verloren.